Web dizajn kurs

Želiš da postaneš web programer/web dizajner i dobro zarađuješ praveći web sajtove? Bez HTML5 i CSS3 programiranja nećeš se pomeriti ni za milimetar. Najbolji Web dizajn kurs , za samo 12 sati pružiće ti sva znanja koja su ti potrebna za unosnu karijeru web dizajnera. Postani front end developer, pravi fantastične web sajtove i kreni putem koji ti garantuje uspeh.

WordPress kurs

Želiš da radiš zanimljiv posao koji će ti doneti dobru zaradu? WordPress kurs ti omogućava baš to. Saznaj kako da za 5 minuta zaradiš 150 evra. Pravi sajtove za 400 – 800 evra i imaj stalan priliv od 50-100 evra mesečno održavajući WordPress sajtove. Pravi brze i privlačne WordPress sajtove i sve to nauči za samo 3 dana na WordPress kursu.

Copywriting kurs

Copywriting kurs pruža ti mogućnost da napokon iskoristiš svu svoju kreativnost, talenat za pripovedanje i pisanje i počneš da zarađuješ radeći ono što voliš. Ne dozvoli da tvoj veliki potencijal ostane neiskorišćen. „Lepa reč i gvozdena vrata otvara“. Zato ne čekaj. Otvori vrata svoje uspešne karijere copywritera i zarađuj od 10-40 evra po tekstu.

Kurs SEO optimizacije

Kako se jedan web sajt dobro pozicionira u rezultatima pretrage i, zahvaljujući tome, donosi zaradu? Odgovor je SEO optimizacija. Ako želiš da postaneš maher u ovoj oblasti sve odgovore pronaćićeš na jednom mestu – kurs SEO optimizacije. Saznaj po kojim principima radi internet pretraga, šta su H tagovi, title stranice, description tag, Yoast plugin…

Facebook kurs

Facebook kurs i efikasna obuka za pravljenje Facebook reklama su sve što ti je potrebno za poboljšanje poslovanja ili početak nove uspešne karijere u vodama internet marketinga. Kursevi za sve ti pružaju mogućnost da za najkraće vreme (samo 2 dana) saznaš sve o pravilima uspešnog vođenja Facebook poslovne strane, oglašavanju na Facebooku i optimizaciji Facebook fan strane.