Kurs SEO optimizacije

Najlakši način da saznaš kako da bilo koji sajt izađe na prvoj strani pretrage – kurs SEO optimizacije

Kako se jedan web sajt dobro pozicionira u rezultatima pretrage i, zahvaljujući tome, donosi zaradu? Odgovor je SEO optimizacija. Ako želiš da postaneš maher u ovoj oblasti sve odgovore pronaćićeš na jednom mestu – kurs SEO optimizacije.

 

Saznaj po kojim principima radi internet pretraga, šta su H tagovi, title stranice, description tag, Yoast plugin i koji sve faktori utiču na to da jedan sajt bude SEO optimizovan prema strogim pravilima Googla.

Kurs SEO optimizacije, tvoj put do uspešne karijere

SEO optimizacija je potrebna svakom sajtu. Bez nje niko ga neće ni pronaći na internetu. Ovo je razlog zbog kog su SEO stručnjaci izuzetno traženi. A sada i ti može biti jedan od njih.

 

Uz pravo znanje SEO optimizacije bićeš u stanju da bilo koji web sajt odlično pozicioniraš, a klijenti ćete zbog toga obožavati i dobro platiti.

Možda zvuči neverovatno, ali kurs SEO optimizacije pružiće ti sva znanja za samo jedan vikend. Tokom 8 sati rada na SEO kursu dobijaš znanje koje ti odmah po završetku SEO obuke može doneti zaradu.

 

Tokom 2 dana kurs SEO optimizacije pružićet ti sledeća znanja:

– Upoznavanje sa radom internet pretraživača

– Kako funkcioniše SEO optimizacija sajta

Onpage i offpage SEO

– Šta su, koja je njihova uloga i kako se istražuju ključne reči

– Rad u Google keyword planeru

– Tagovi na web sajtu i njihova uloga u SEO optimizaciji

– Istraživanje konkurencije i postojeće SEO optimizacije na sajtu

Izgradnja linkova – link building

– Rad sa Yoast pluginom za kreiranje SEO optimizacije na sajtu

– Osnove pisanja SEO copywriting tekstova

Brzo i lako stekni znanja za posao SEO stručnjaka i zakorači kreni u susret uspešnoj karijeri. Kurs SEO optimizacije pruža ti mogućnost da samostalno nalaziš klijente, radiš na inostranom tržištu, pronalaziš posao preko freelancerskih platformi ili radiš ekskluzivno za jednu kompaniju.

 

Sve zavisi samo od tebe i odgovora na pitanje – “Da li želiš da postaneš SEO ekspert?”.

Pozovi odmah prijavi se na kurs SEO optimizacije

Pozovi 063 753 20 81 i prijavi se na kurs SEO optimizacije. Ali požuri. Broj mesta je ograničen, a u toku je ogroman popust na SEO obuku – 70% na punu cenu od 18.000 dinara. U prevodu obuku za SEO optimizaciju plaćaš samo 5.500 dinara.

NAPOMENA: Za pohađanje kursa jedini uslov je da poseduješ laptop računar sa Google Chrome browserom, koji ćeš sa sobom poneti na SEO obuku.