Copywriting kurs

Želiš da saznaš sve tajne pisanja sjajnih marketinških tekstova? Prijavi se na najbolji copywriting kurs u Beogradu i za samo 2 dana otkrij kakvu moć kriju reči

Copywriting kurs pruža ti mogućnost da napokon iskoristiš svu svoju kreativnost, talenat za pripovedanje i pisanje i počneš da zarađuješ radeći ono što voliš. Ne dozvoli da tvoj veliki potencijal ostane neiskorišćen.

 

“Lepa reč i gvozdena vrata otvara”. Zato ne čekaj. Otvori vrata svoje uspešne karijere copywritera i zarađuj od 10-40 evra po tekstu pišući prodajne web stranice, blogove, reklame, prodajna pisma…

 

Odaberi da li želiš da postaneš freelance copywriter ili bi radije stalnu platu kao član marketing tima bilo koje firme. Šta god da odlučiš Copywriting kurs je tvoja odskočna daska za svet internet marketinga.

Copywriting kurs tvoj najbolji resurs

8 sati u 2 dana, to je vreme koje ti treba da bi ti sve tajne storytelinga bile otkrivene. Saznaj zašto je priča od presudnog značaja u svetu internet marketinga, kako da iskoristiš psihološke udice i uveriš ljude u dobiti koje im donosi proizvod ili usluga o kojoj pišeš.

Čini ti se da je ovo premalo vremena? Grešiš. Uz tvoje talente, copywriting obuka ćete sa lakoćom opremiti sledećim znanjima:

– Osnove pisanja prodajnih tekstova

– Struktura copywriting tekstova

– Kreiranje privlačnih copywriting naslova

– Kako početi tekst

– Upotreba psiholoških mamaca u prodajnom tekstu

SEO copywriting

Pisanje blog tekstova

Kroz interaktivan rad i usmerene kritike profesionalnih copywritera brzo ćeš pohvatati sve cake marketinškog pisanja. Ovaj kurs copywritinga otkriva ti sve tajne. Sve veštine delimo sa tobom i imamo odgovor na svako tvoje pitanje.

Iskoristi svoju priliku, prijavi se na kurs putem online prijave

Kreni u susret svojim željama. Ne čekaj. Pozovi 063 753 20 81 i prijavi se na Copywriting obuku. Spoj dobro i korisno – ako se prijaviš odmah, ostvaruješ 70% popusta na cenu. Umesto 18.000 dinara, za copywriting seminar biće ti potrebno samo 5.500 dinara. Dođi lako do znanja i traženog zanimanja uz Copywriting kurs.

 

NAPOMENA: Za pohađanje kursa jedini uslov je da poseduješ laptop računar na kome ćeš raditi tokom Copywriting obuke.

 

Broj mesta je ograničen. Iskoristi veliko sniženje.